Godeftermiddag 

Det har blivit sjukt mycket kallare idag. Himmeln är grå och solen lyser med sin frånvaro, energi boost deluxe…;) Fast trots det så har jag hållt mig relativt pigg och jag tror att matte provet gick helt okej. Matte är inte min grej, Far away! Men, kändes ändå som jag hade hyfsat koll på det mesta. 

Imorgon är det iallafall sista riktiga skoldagen, för nästa vecka drar jag iväg på prao. Och jag ska praoa i stallet, så nästa vecka kommer jag spendera måndag – fredag i stallet istället för i skolbänken. Längtar! 

Var förresten i huset direkt efter skolan idag. Gästrummet hade iprincip blivit färdig tapserat. Var bara golv som fattades, så det stack mamma och pappa iväg och köpte. Så nu är det bara golvet som ska läggas, en tapetrad som ska upp och lite lister som ska sättas. Sen är gästrummet iprincip färdigt!


Sen tog jag och Cookie en sväng i trädgården och kollade in lite vårblommor, heeeelt galet onödigt om du frågar Cookie;) Han var mest intresserad av att äta gräs och jaga fåglar..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>