Friyay

Jag vill omge mig med människor som ger mig energi och som tillför något i mitt liv.  Jag har sagt tack och hejdå till kompisar efter flera års vänskap. Det är tufft men det har stärkt mig som person, jag har stått upp för mig själv och insett vad jag igentligen har mått bäst av. 

Och just nu är jag otroligt glad, peppad och jag känner mig starkare än någonsin. Jag har kompisar runt mig som får mig att må bra, inse att jag verkligen betyder nåt. Och det är jag evigt tacksam för. 

Men jag är också tacksam för alla dem människorna som har betett sig vidrig, som jag gång på gång hjälpt och stått upp för och sen bara fått luft tillbaka från. Alla dem människorna som varit mina ”kompisar” och som gått bakom ryggen på mig. Ni e vidriga och jag hoppas att ni någon dag inser konsekvenserna av ert beteende, FÖR ER EGEN SKULL. Men ni har gjort mig starkare.

Jag har tackvare alla er vidriga och falska människor insett hur stark jag är. Jag har skinn på näsan och tar INGEN skit. Oavsett om det har inneburit att jag har varit ensam. Och det har varit tufft, men jag är sjukt stolt över mig själv som aldrig tagit någon skit.


 Så avsluta veckan med att inse hur mycket du betyder. Gör dig själv en tjänst. Säg upp all kontakt med människor som inte ger dig energi framåt eller som inte får dig att känna dig värdefull och betydelsefull. Och ta ingen skit, stå upp för dig själv och umgås med människor som får dig att må bra.

Jag vill må bra. Och jag vill att ALLA, exakt alla människor ska kunna vakna upp varenda morgon med ett leende på läpparna. 

Så börja dagen med att ta bort allt negativt i ditt liv, stå upp för dig själv och sprid kärlek i din omgivning. Prata med någon som är ensam, säg – ”hej” med ett leende till alla. Små basic saker som gör skillnad – påriktigt!

#Alterlove<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>