Kvälls prommis

Fredag. Veckans sista riktiga dag. Humöret e på top i hela landet och folk hypar fredag till skyarna. Man snackar väntar och räknar ner timmarna till att helgen ska börja på riktigt. Det bestämms vad man ska hitta på och vem som ska gå på just DEN festen. Det hänger helg och frihet i luften. Svensk fredag i ett nötskal – Love it!

Och på tal om fredag, så hade jag ridning imorse. Vi tragglade raka linjer och en jämn galopprytm. Jag och Majs satte det men fick ändå ingen bra känsla. Ingen kommunikation och jag var sjukt trött. Bara att kavla upp armarna och ta nya tag. 

Nästa vecka är det häst byte, och jag har prao. Vilket innebär att jag ska spendera hela nästa vecka i stallet. Mocka, fodra ta in och ut hästar istället för att sitta i skolbänken och traggla matte typ.  Ska bli så kul och jag är taggad, kommer bli grymt!


Jag och Cookie tog en lååång kvälls promenad. Solen lyste och Cookie sköttevsig perfekt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>