Lördag

Ursäkta sent inlägg idag. Gick upp 7:30 imorse, duscha och käka frulle. Mamma tog Cookie. Sen packade mamma och pappa lite saker till huset och påväg till huset så lämnade dem av mig hos Frida. (Och yes båda mina bästa kompisar heter Frida, lätt va…?;)

Så vi var hos Frida i någon timme, sen åt vi lunch. Och efter det tog jag med henne till huset och vi passsade på att gå en låååång runda med Cookie och utforska omgivningarna.


Kommer ett updateinlägg om flytten senare också. Så taggad!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>