Get shit done!

Söndag. Halva Sverige vaknar upp 15:30 med söndags ångest och noll energi. Inte jag iallafall. Mamma väckte mig 8:00, sen gick jag och Cookie ut på en promenad. 

Så nu har jag hunnit vara ute med Cookie 2 gånger, äta frukost, fixa mig och klockan är bara 10:53. Men nu håller jag iallafall på och planerar dagen, jag ska bland annat förbreda lite frågor till imorgon. För jag ska nämligen skriva ett reportage till svenskan som ska handla om min prao. Och eftersom jag ska ha med intervjuer i mitt reportage så känner jag att måste förbreda lite frågor.


Har ni förresten lyssnat på zaras nya album? – so good, verkligen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>