Tjejmiddag

Godmorgon. Satte klockan på 7 imorse. Regnet öste utanför rutan och vi var trötta. Cookie har sovit vid mina fötter hela natten och ville inte gå upp han heller. Fick putta ner han från sängen och lyfta ut han typ. Han tycker lika mycket om regn som jag typ… haha 😉 

När vi kom in igen så hade Hanna vaknat, så vi åt frukost tillsammans och sen packade jag min väska. Frida har fyllt år, så ikväll ska hon ha tjej middag. Kommer bli sjukt kul! Och sen så ska jag och Frida sova där tills imorgon. 


Händer grejer i huset nu också, kommer bli sååå bra! :-)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>