Girls night 

Jag kom till Frida vid 13 tiden igår. Vi satt och snacka en stund, förbredde bordet där vi skulle sitta och handla lite saker som vi behövde. Sen gjorde vi oss iordning och väntade på dom andra som kom runt 17. 

När all kommit så åt vi. Tacos och frukter doppade i choklad till efterrätt. Så mysig. Vi hade jätte kul, skrattade och åt god mat. Tiden bara flög iväg och jag och Frida somnade inte förens 00:30. Och yes, jag har rosa hår! Inte permanent utan färgbomb. Tyckte det blev asballt iaf :-)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>