Livet nerpackat i en flyttkartong..

Yes, välkommen till liv just nu. Flyttkartonger och försvunna saker. Man hittar inte någonting man behöver och vips så är det man helst vill ha längst ner i en låda….

Möbler (min garderob) har redan börjat flyttats så nu har jag fått plocka ut några outfits som ska räcka resten av veckan och fått förvara dom på en flyttkartong. Bara det säger ju lite om hur bra ording det är i mitt rum just nu.., Har ingen koll på någonting haha.

Men bara några dagar kvar inna flyttlasset går och Innan jag  (förhoppningsvis) får kontroll över mitt liv igen.


Solkatten…☀️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>