Håltimme

Godförmiddag (eller lunch kanske..;) Har just nu håltimme, så jag passade på att cykla hem. Har jag fixat lite lunch och gjort en smoothie. Ska cykla tillbaks och ha sista lektionen om ca 20 min.

Ridningen gick jättebra. Ett ordentlig dressyrpass där vi tränade bland annat skänkelvikningar. Jag är extremt nöjd faktiskt, hade Lad. Inte ridigt honom på ca 2år, men han var så fin. Så jag håller tummarna för att jag får fotsätta rida hen ett tag framöver :-)


– Godis, snäääääällllaaaa!!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>