Ibland håller det inte hela vägen..

Alltså, var ska jag börja? Vi åkte dit, var taggade men turen var inte på vår sida. Vi började köra längdhopp (som vi aldrig gjort förut) gick jättebra, inga problem alls. Sen så körde vi däcket som vi har övat på massor i veckan. Som han utvecklats där, från att vara super osäker till att ta det på endast röstkommando. Kändes super.

Sen så kör vi lite ”vanliga hopp hinder samt tunnlar och efter ett tag kommer vi till hopp – tunnel – hopp – tunnel. Inget svårt, egentligen. Men jag fick ingen kontakt med honom överhuvudtaget. Han körde ärevarv på hela planen, gick inte att fånga in och såg spöken i alla tunnlarna.

Kändes riktigt dåligt, vi var inte ett dugg samspelta i slutet vilket resulterade i att allt kändes dåligt. Där var många fina bitar, men jag vill att vi ska köra som ett team hela vägen – vilket vi inte gjorde idag.

Imorgon tar vi nya tag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>