Fredag

Känns extra härligt att ta helg idag, varit en jobbig vecka med massa sjukdom, skola osv. Dock blir det inget latande, eftersom jag har massa planer för helgen. Bland annat så skulle jag ha träffat Frida för att fota i eftermiddag hade jag egentligen planerat att träffa Frida och fota. Men vädret var inte på vår sida, så vi blev tvungna att ställa in.

Stallet gick imorse gick iallafall bra, vi hade teori och gick igenom alla stallets regler. Inte för vi inte kan dom (för vi har ju bara hört dom 11100 gånger typ haha) men för att fräscha upp minnet, om vi nu möjligt vis skulle ha glömt bort något haha ;-))

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>