Kalas och fotograferingar

Precis kommit hem från mormor och morfar. Mormor fyller år idag så vi har varit där hela familjen och firat henne.

I förmiddags så träffade jag Frida och fotade lite med henne. Solen kikade äntligen fram så vi passade på att knäppa några bilder, många som blev riktigt bra faktiskt. Så nu så ska jag redigera och sen så ska jag städa mitt rum.

Sen så är jag ju ledig imorgon och på tisdag också, så imorgon så ska jag träffa Amanda. Vi ska fota och ta en fika, kick startar veckan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>