Effektiv förmiddag

Godmorgon!

Gick upp tidigt idag, trots att jag är ledig. Tog en morgonpromenad med Cookie och åt frukost runt 9:00. Passade även på att redigera klart lite bilder från min och Fridas fotografering under tiden jag åt, tycker det blev riktigt bra faktiskt.

Sen så duschade jag och gjorde mig iordning samtidigt som jag lyssnade på Daniel Redgerts podcast, tankar med… där Viktor frisk gästade. Tyckte den var bra och jag ska absolut lyssna på fler avsnitt.

Senare i eftermiddag så ska jag åka och handla med en kompis och samtidigt passa på att söka prao plats, kikar in här igen ikväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>