Nytt och fräscht

Jag behöver verkligen höst kläder, långärmade, stickade och lager på lager kläder. Har slitit sönder massa jeans och strumpor ska vi inte ens snacka om. Ja ni hör ju själva, smått kaos.

Har även massa jag växt ur och inte vill ha längre som jag inte orkat ta tag i och rensat väck. Så närmsta veckan så ska jag handla höstkläder och göra en ordentlig garderobs rensning. Ta tag i hösten och välkomna kylan.

Ska även köpa lite nya träningskläder, bland annat ett par tjocka tränings tights så att det går att träna och springa nu bör det blir kallare. Dock har jag ingen vidare sug efter att gå i affärer, så det blir väl ett par plagg hemklickade… 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>