Onsdag och ösregn

Kom hem som en dränkt katt, 1h ute idrott och en körning hem i ösregn. Behöver jag nämna att det var gott med varm Thai mat och torra kläder sen? Tror inte det va;)

Blir ingen agility ikväll heller, känns inte som att det blir någon bra träning i detta vädret plus att det är alldeles för stor skaderisk för båda kakan och mig. Så vi väljer att stanna hemma istället.

Nu så ska jag sätta mig framför datorn i några timmar och göra klart massa skoljobb, sen så ska jag ta tag i bloggen och ladda massa roliga inlägg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>