10 saker jag gjort innan klockan 10

Godförmiddag på er, hoppas alla haft en bra morgon!

Jag har iallafall kickstartat min dag. Gick upp samtidigt som dem andra, känns så mycket bättre att gå upp i tid och inte sova bort hela dagen typ. Så hör är 10 saker jag gjorde innan klockan 10, enjoy!;)

– Duschat

– Tagit en promenad med Cookie

– Gjort läxor

– Lyssnat på podcast

– Ätit frukost

– Borstat tänderna

– Kollat igenom min mail

– Redigerat bilder

– Bloggat

– Kollat inrednings inspiration

Nu så ska jag fortsätta att ta tag i grejer här hemma, bland annat ska jag rensa min garderob. Sortera ut grejer, lägga allt rätt osv. Inget kul, men det känns så skönt när det är färdigt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>