Först och främst

Har fortsatt läsa massa inlägg under hashtaggen #metoo. Inser hur många som är drabbade överallt. Vidrigt. Spyr lite extra på världen idag. (Ni hittar längre text i gårdagens inlägg och fler inlägg under #metoo på t.e.x. Ig & Fb. )

Därför så vill jag även passa på att hylla en av dom starkaste tjejerna jag vet och som även råkar vara min allra bästa vän. Fruktansvärt envis och grym på allt hon gör. Många bollar i luften dygnet runt, samtidigt som hon tar sig tid att hjälpa andra. Drivande, envis och ödmjuk. Förtjänar helt klart lyftas fram lite extra idag.

Ta er tid att hylla er grymma tjej eller kill kompis. Deras grymma egenskaper, sätt mot andra eller drivkraft. U name it!

Somnar lite extra ödmjuk och tacksam idag..

Bästavän<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>