PRAO day 1

Första dagen på min prao vecka avklarad. Jag började kl 9 och slutade 15:30. Har varit en intensiv dag med full rulle från början till slut. Sjukt trött nu, men det har varit väldigt kul och lärorikt.

Vi började morgonen med två taxar och en dvärg schnauzer. Alla med trimpäls, vilket innebär att man tar bort lös päls genom att ”dra” bort den. (Och nej det är inte lika hemskt som det låter Hahah)

Sen efter dom var färdiga så kom där några klippkunder, (hundar som klipps med maskin) några som skulle badas och så några till som behövdes trimmas. Allting flöt på och det fanns saker att göra hela tiden, känner mig helt slut haha. Så nu så ska jag sova och ladda om med ny energi till imorgon 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>