Arg som ett bi

Jag är så arg att jag kokar inombords.
Slutade skolan för en stund sen, tog mina grejer och gick ut på parkeringen som vanligt för att hämta min moped. Där står den med tanklocket uppfällt och utan några backspeglar.

Dock så hade dom inte kommit åt bensinen, Men dom hade däremot lyckats sno båda backspeglarna. Rostiga backspeglar som kostar nån hundra lapp att köpa nya liksom. Blir så trött på människor.

Nu så ska jag äta och rasta Cookie. Sen så ska mopeden lämnas på service. Blev tur i oturen, typ.

Blev ingen uppdatering här igår, pluggade iprincip hela eftermiddagen, var ute med Cookie och pratade i telefon med Frida någon timme. Hände inget kul och hade noll motivation att skriva, simple as that..;-)

Fick hem en sak jag köpt på posten idag, väntat så länge känns det som. Tror den kommer användas flitigt i vinter..;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>