Ny week

Godkväll på er.

Just kommit hem från skolan. Vi har haft öppet hus och jag har varit på plats och hjälpt till. Mycket att hålla koll på och det kom massa gulliga elever, jätte kul såklart!

Nu när vi kom hem så har jag ätit kvällsmat, varit ute med Cookie och packat inför imorgon. Tisdag imorgon redan, känns galet.

Har varit så kallt här hela dagen, brukar aldrig ens närma sig nollan och idag har vi haft minus hela dagen. Trodde inte det skulle vara så farligt så jag cyklade hem utan vantar idag och my god vad kallt det var. Trodde jag skulle tappa mina fingrar nästan haha.

Sett att det är många som fått snö redan. Usch längtar inte, tycker snön är finast på julafton..;-)

Saknar solen lite för tillfället, finns inget mysigare.

Har typ inga planer för veckan, träning som vanligt såklart och sen vill jag hinna ta en fika med nån tjejkompis under veckan. Har haft noll tid för sånt dom senaste veckorna, så det blir lite extra prio på det. Sen så är helgen är späckad som vanligt, fun!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>