Tiden rusar

Idag är det alltså lite mindre än 2 veckor kvar till skolavslutning. Vilket också betyder att det här är den SISTA riktiga veckan på en hösttermin i grundskolan för mig någonsin. Känns overkligt. Det är helt galet hur man kan lära känna varandra så bra på 3 år.

Helt plötsligt ska man splittras och alla vandra åt sitt håll. Smått overkligt. Kryper allt närmare inpå, men jag tror ändå att man innerst inne förtränger det lite. Man vill inte att allting bara ska vara över, samtidigt som det är början på nått nytt. En ny start och början på nått helt annat liksom.

Så samtidigt som det kommer bli jobbigt och vemodigt så ser jag ändå fram emot gymnasiet. Det är ju ändå nu allting börjar vi har ju trots allt framtiden framför våra fötter..

Idag landade dessutom den första riktiga snön(!!) Den lär väl inte stanna så länge, och tur är väl det?.. haha Men Cookie diggar den iallafall. Han har spenderat dagens alla promenader med nosen i backen , att där inte är någon annan som kommit på att det regnar glass liksom!? 😉

Imorgon är det tisdag i vanlig ordning. Klockan ringer tidigt, Morgonpromenad med kakan, stallet, frukost, skola, osv. Basics liksom, men först sömn;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>