Sovmorgon

Har blivit 4 dagars uppehåll härifrån. Inga inlägg, inga bilder. Har absolut ingen bra förklaring varför egentligen heller, det bara blev så. Jag känner mig iallafall mer inspirerad och taggad än förut, så jag tror att det var bra trots allt.

Så idag så tänkte jag catcha upp med er. Okey vi börjar med helgen, Amanda kom hit i fredags. Super spontant egentligen men hon sov iallafall här till lördag. Umgicks, snackade och hade kul. Basics liksom 😉

Sen i söndags (igår) så var vi bortbjudna på middag. Massa släktingar och god mat. Vi kom vid 13:00 och åkte inte förens sent, mysigt och massa god mat som vanligt.

Idag så har jag och Hanna hjälpt till att pynta farmors gran, varit i skolan och haft sovmorgon. Började inte förens 9:30, tycker det var en helt okej start på veckan faktiskt.. 😉

Bild från vår morgonpromenad igår, snö och massa sol. Så himla mysigt, kan man inte få ha det så varenda morgon?!<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>