Morgon träning

Godmorgon!

Började dagen precis som igår, ut och kissa med Cookie, ge han frukost + äta själv, långpromenad och sen slalom träning. Vi fick hålla på ett tag och traggla, ofokus deluxe på honom idag. Var bara att ta ett djupt andetag och nöja sig med några bra ingångar typ. Sen så gav jag mig och lät honom vara för idag.

Nu så ska jag ta en dusch. Mamma och pappa hem runt halv två och då så ska vi äta lunch, har eftermiddagen oplanerad. Vi får se vad jag hittar på, tar förmodligen och sätter mig med min kalender för att planera tävlingar och träningar osv. Imorgon så ska jag iallafall börja städa min walk in closet. fuuuniii, right??;)

Gammal bild på en glad kakis<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>