Träning deluxe

Har precis blivit färdig i min walk in closet. Mamma hjälpte mig och vi packade upp 6st flyttlådor med grejer. Som alltså har stått där sen i april.. Skäms på mig själv…

Men nu har jag iallafall tagit tag i det och det allra värsta grov jobbet är gjort. Imorgon så ska jag göra allt småfix och sen längre fram så ska vi renovera den lite smått. Kommer bli drömsnyggt!

Tog ingen före bild innan vi började röja, v ångrar jag nu. Hade varit lite extra kul att kunna jämföra resultatet i efterhand. Men det kanske bara var tur, så att ni slapp se bombnedslaget? Haha;)

Jag och Kakan var ute på en promenad och körde lite agility i förmiddags. Kan väl säga såhär, vädret var ingen hit.. om man då inte råkar älska blåst och snöblandat regn förstås?;)

Sen efter det så körde jag och Hanna ett 45 min styrkepass med fokus på ben. Alltså, ja. Behöver jag nämna att jag har liiiite träningsvärk där nu? Kommer iallafall förmodligen sova gott inatt om man säger så.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>