Klackarna i taket

Idag så kan jag erkänna att jag är helt sinnes trött. Och med trött så menar jag TRÖTT. Hade kunnat lägga mig och somna direkt, nemas problemas. Ska dock försöka hålla ut, känns som jag kommer rubba min dygns rytm en aaaaning annars.. #ouuups

Förmiddagen ägnade jag iallafall åt att motionera och slalom träna Cookie. Han var väldigt ofokuserad och frustrerad i början på passet. Fattade liksom inte vad jag ville. Men tillslut, efter några ”gör om gör rätt” så var det precis som om poletten föll ner. Superstar🌟

Nu så får han iallafall två välförtjänta dagars agility vila över helgen. Tror det kan få allt att landa liksom, för han är ju trots allt fortfarande en unghund med ett par rävar bakom öronen.. 😉

När någon ber en le sitt finaste leende.. Min kaka de<3

Nu såska jag gå ner och hjälpa mamma och pappa med maten. Hanna har kompis på sleepover och vi kör fredags mat deluxe Ofc. Vem tröttnar någonsin på tacos liksom?;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>