Sömngångaren har vaknat

Idag vaknade jag inte förens halv 10. La mig sent igår och var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna typ.

Men nu är det iallafall lördag och jag känner mig pigg och fräsch igen. Cookie har fått sin morgon promenad och jag frulle med avokado macka. Är det nåt jag älskar så är det avokado, hade lätt kunnat äta det varje dag – nemas problemas!

Imorgon ska jag på bio, vi ska kolla filmen Ted. Har hört så mycket bra om den så jag hoppas att den lever upp mina förväntningar;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>