Back to business

Hej på er! Och sry för den obefintliga uppdateringen dom senaste dagarna. Hänt massa annat runt omkring vilket har lett till att jag inte riktigt haft energi att logga in här. Men nu är jag back on track igen!

Och idag så är det dessutom onsdag, vilket också innebar årets första skoldag. Såg inte alls fram emot det och jag kan nog erkänna att det tog emot att kliva upp ur sängen imorse. Lite småsegt men ändå helt ok att vara tillbaka i sina rutiner. Trots allt bara 20 veckor kvar av grundskolan nu – de ni!

Nu så ska jag och Cookie ta en promenad, jag ska duscha och sen efter det så ska jag unna mig själv en eftermiddag i soffan. Inte göra någonting, bara ta det lugnt och kolla ikapp serier.

Avrundar dagen med denna bilden, vill ha sommar nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>