Första dagen på lovet

Hej och godeftermiddag på er!

Klockan är just nu 16:58 och jag har precis varit och lämnat Amanda vid busshållplatsen. Har varit så fint väder idag dessutom, sol och mycket varmare än det brukar. Har dessutom hunnit gå en riktigt rejäl promenad med Cookie, innan det blivit mörkt. Bara en sån sak liksom. Om det är något jag älskar så är det lov, finns det påriktigt något bättre liksom?

Imorgon så ska jag, Hanna och pappa till ishallen och åka skridskor. Vet inte hur länge sen det var jag stod på ett par skriskor senast? Minst och då menar jag verkligen minst, 2 år sen. Tycker det ska bli fett kul iallafall, roligt att hinna med och göra sånt man inte brukar ibland också och inte bara lunka på i vardags rutinerna liksom. Och varm oboy är inte så dumt det heller, right? 😉

Nu så ska jag ta och städa mitt rum, behöver lägga in rena kläder i garderoben och röja ordentligt. Har saker ÖVERALLT. Ser ut som att en bomb slagit ner. Blir dagens to do och sen om jag har tid så ska jag ta tag i hallen tror jag. Inte dagens roligaste syssla, men skönt att bli färdig med åtminstonde.

Imorgon börjar dessutom Göteborg Horse Show, grymma ekipage och massa inspiration. Lite surt att inte kunna vara på plats, men jag kommer följa det så mycket jag kan ändå Ofc!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>