Presentation av mig

Hej!

Jag heter Emma, jag är 15 år och går just nu sista terminen i 9:an. Jag bor i södra Sverige tillsammans med min familj, min mamma, pappa, lillasyster, våra katter och vår hund. Jag tränar agility och rider.

Mitt liv kretsar just nu mest kring gymnasievalet, skolan, träningar och kompisar när jag får tid över till det. Jag älskar djur och har hållt på med hästarna sen jag var liten, vår hund, Cookie skaffade vi däremot inte förens för ett år sedan ungefär.

Han har mycket temprament och egen vilja, snabb som vinden och tycker att han kan allting bäst själv egentligen haha. Vi siktar på att ge oss ut på banorna redan i vår och vår resa dit är en berg och dalbana. Massor av tränings timmar, glädje, svett och tårar. En hund med lika stor talang som räv bakom örat. Vår väg dit är inte spikrak, men hårt arbete lönar sig,det är jag säker på!

Här så kommer ni att få lära känna mig, veta vad som händer i mitt liv och min vardag, vad jag gör om dagarna, vad som snurrar i mitt huvud, hur mina träningar går och mycket, mycket mer.

Välkomna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>