This or That

I det här inlägget tänkte jag svara på massa frågor så att ni får lära känna mig lite bättre, klassisk this or that och massa random frågor. De flesta av er vet hur det funkar sen innan tror jag, let’s goooo!

                         Sommar & Vinter // om det är något jag HATAR så är det att frysa, Jag skulle alla dagar i veckan kunna ta mitt pick o pack och dra till värmen – nemas problemas!

                      Hundmänniska & Kattmänniska // Vi har båda och visst katter är väl mysiga, men om jag måste välja så säger jag hund. Tycker dom är mycket roligare djur utan tvekan.

                           Nike & Adidas // Hade du frågat mig för ett år sedan så hade jag lätt svarat nike, tycker dock att adidas har blivit mycket bättre det snaste, vet inte. Men adidas.

                         Musik & Film // Lyssnar på musik 24/7 och har verkligen noll koncentration att kolla film, Enkelt.

                       Morgonmänniska & Kvällsmänniska // Hade velat vara morgonmänniska egentligen, tycker om att gå upp i tid och få saker gjorda, men tyvärr. Blir i framtiden kanske..;)

Mobil & Dator // Kan ha med den överallt och har iprincip allt där, dator neeh

Smink & Utan smink // Tycker det är finast utan eller så naturligt som möjligt, speciellt på sommaren. Oftast till fest osv, men till vardags, nej.

Snapchat & Instagram // Speciellt efter nya snap uppdateringen, men tycker överlag att instagram är en roligare och mognare plattform + att det går att spara allting vilket man inte kan på snapchat.

Konditionsträning & Styrketräning // Går inte att välja, beror helt på humör och väder. Tycker nog att båda är lika kul överlag.

Hoppning & Dressyr // Beror såklart på häst, men om jag får välja – Hoppning!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>