Träning & Ghs

Tisdag, men det blev ingen skridskoåkning idag. Vi kollade öppetiderna igårkväll och insåg att hallen öppnar visst inte förens 11 idag. Pappa behöver sticka till jobbet runt 12:30 som senast. Hade blivit 1,5 timmes skridskoåkning, om ens det. Lite surt. Men förhoppningsvis har vi lite tid över så att ta det till helgen istället.

Så istället har Hanna sovit hos en kompis inatt och kommer hem runt lunch. Jag och Cookie har varit ute på en morgonpromenad och jag och pappa har precis blivit klara med frukosten. Dagens planer blir att köra ett agilitypass med fokus på slalom och få färdigt det sista av hallen som jag inte hann igår.

Blir en ganska lugn dag idag tror jag, lite träning och saker som behövs göras men förutom det så ska se till att bara känna mig ledig och ladda batterierna liksom. Dessutom börjar Ghs idag, snacka om att tiden går galet snabbt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>