10 saker jag vill göra 2018…

#1 Komma in på mitt förstahandsval (gymnasiet)

Jag vet inte exakt vad eller var jag vill gå ännu, massa alternativ och jag försöker överväga vilket som kommer bli bäst i längden. MEN, när jag väl vet – då ska jag banne mig se till att komma in på det.

#2 Resa utomlands

Ingen aning var eller när jag vill åka, men jag skulle så gärna vilja utomlands iår. Palmer, vita stränder och värme… Känns inte helt fel va?

#3 Köra klass 1 lopp med stadiga resultat

Iår ska vi endast fokusera på att bli trygga och säkra på agilityplanen, bygga självförtroende och rutin. Målet för året blir därför att köra klass 1 lopp med stadiga noll resultat – inte jaga placeringar osv.

#4 Börja övningsköra  

Jag bli 16 år i sommar, vilket innebär att jag får börja övningsköra. Enkelt!

#5 Bli färdig med mitt rum

Vi köpte huset i april förra året och har hållt på med renovering och sånt sedan dess, det mesta i mitt rum är färdigt. Dock långt ifrån allt. Lite möbler och sånt som fattas, iår vill jag bli klar!

#6 Se agility VM 

Agility VM går i sverige iår, vilket händer extremt sällan. Så det vill jag inte missa ofc!

#7 Åka på Falsterbo Horseshow veckan

Lätt årets bästa vecka, ingen sommar utan Falsterbo. Inte svårare än så!;)

#8 Gå på minst en konsert 

Vet inte hur länge sen det var jag kollade någon konsert sist, vi har en inbokad redan och sen får vi se. Har absolut inget emot att se någon till om man säger så!

#9 Umgås ännu mer med mina kompisar

Ta en fika, tjejkväll, eller ett telefonsamtal extra. Iår ska jag bli ännu bättre på att ta mig tid att träffa och umgås mer med dom!

#10 Utvecklas som person

Vet inte hur eller på vilket sätt än, låter denna raden vara oskriven tills vidare….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>