Hello sun!

Godmorgon! Torsdag idag och solen lyser för fullt! Äntligen säger jag bara, som jag har längtat efter det! Om det är nåt som gör mig lycklig så är det bra väder, naturens egen energi boost haha.

Planen för dagen är iallafall att först nu på förmiddagen flytta undan massa kartonger i mitt rum och göra plats i en hörna. Får nämligen hem en sak i helgen och då måste jag ha plats, så det får bli prio ett nu. Sen när jag är färdig med det så ska jag gå en ordentlig promenad och köra ett pass agility med Cookie. Blir nog slalom precis som i tisdags tror jag. Får se vad snön tillåter.

Mamma kommer hem till lunch och sen ska vi åka iväg och göra en kul grej i eftermiddag. Berättar mer om det senare 😉 Ska även försöka knåpa ihop något inlägg om agility träningen och hur jag lär in hans slalom om jag hinner senare. Tänker att det kanske kan vara kul att läsa om?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>