Fredag

Vill börja med att be om ursäkt för den sena uppdateringen idag. Haft full rulle från morgon till kväll.

Frida kom hit runt lunch, så jag har passat på att bara umgås med henne. Prata ikapp massor och skratta åt allt och ingenting. Kändes verkligen så länge sen vi sågs sist, trots att det nog gått mindre än en vecka haha. Hade så kul iallafall.

Vi avslutade dessutom kvällen med bio, där Hanna också följde med. Såg premiären av Every day och jag tyckte faktiskt den var bra. Kände mig skeptisk till en början men kan verkligen rekommendera den. Väldigt spännande film och jag tror Hanna och Frida håller med mig. 😉

Förutom det så har jag röjt på mitt rum och imorgon så hämtar mamma och pappa min nya möbel. Kommer verkligen göra stor skillnad för helheten tror jag, ni får veta mer imorgon!

Cookies favorit av alla mina kompisar, han blir alltid överlycklig när vi hämtar henne på busshållplatsen haha<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>