Nationella prov

Godmorgon!

Tisdag och egentligen skulle jag ha suttit i en bil påväg till stallet vid denna tiden, men så blir det inte idag. Istället så ska jag direkt till skolan och göra ett nationellt prov, precis som resten av Sveriges 9:or.

Och anledningen till att det inte kom någon uppdatering igår var att jag inte mådde bra, vilket jag egentligen inte gör idag heller. Min mage gör piss ont och jag har inte läkartid förens imorgon, så jag har ätit några receptfria tabletter nu och så får hoppas dom hjälper.

Jag ska iallafall göra provet och sen får vi se hur det blir, håller tummarna för att tabletterna hjälper lite åtminstone.

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>