Räknar dagarna

Precis kommit hem och hunnit landa. Cookie har varit ute och jag sitter just nu och i min säng och pratar med Frida i telefon. Har egentligen tusen andra saker att ta tag i, men jag är trött så jag håller på att svimma nästan. Min hjärna vill bara sooova.

Imorgon har dessutom vi redovisning på vårat FN projekt och fredag matteprov. Bara det ger mig magknip nästan, jag är inget matte snille i vanliga fall heller men ekvationer? Fattar verkligen noll, så äckligt svårt.

Efter det väntar iallafall en veckas påsklov, träning och massa kul med mina tjejkompisar. Känns lägligt med ett break nu faktiskt, samla energi så att jag orkar köra hela vägen in i kaklet sen.. 😉 Heeelt galet vad tiden går fort.

Livet hade varit så mycket tråkigare utan henne, bästa vän <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>