Livet är inte alltid ett rosa fluff moln

Det är onsdag och jag har inte kikat in här sen i söndags. 4 dagar sen jag varken skrev eller publicerade något sist. Under dom 4 dagarna har jag istället ekat med min frånvaro och tagit ledigt, typ.

Min motivation har varit på noll och allt jag försökt skriva har raderats igen. Idé torka, konstiga meningar, bilder som inte passar in och massa, massa tankar om varför jag gör detta egentligen?

När prestationsångesten håller på att äta upp mig och allting, precis allting analyseras in i minsta detalj. Trots att jag innerst inne älskar att skriva och dela med mig till er och trots att jag vet att jag kan egentligen.

Senaste dagarna har jag nästan spytt på alla perfekta bilder på instagram, att läsa om folks perfekta morgnar och deras minst lika perfekta liv. Ett rosa fluff fluff liv där allting bara funkar, trots att jag vet att det är långt ifrån sanningen – egentligen. Det har även fått mig att reflektera över hur jag vill vara och vad jag vill förmedla ut.

Jag vill vara äkta, att ni som läser ska känna att det faktiskt finns en riktig person bakom datorskärmen när ni kikar in här. Att det inte finns en putsad fasad i det jag skriver och att man kan följa både med och motgång. Allting är inte vara perfekt, inte för någon.

4 dagar har fått mig att stanna upp och tänka, och nu är jag mer än redo att köra igång igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>