Utvärdering

Träningen idag gick så mycket bättre än jag förväntat mig. Cookie var så vimsig till en början och det kändes som att han hade glömt allt vad fokus heter. Han sket i att lyssna och sprang istället runt, åt kanin bajs och luktade i gräset.

Tog ett djupt andetag och började om, massor av beröm och minst lika mycket tålamod. Tog alla momenten var för sig, gjorde alla enkel hinder först och la extra fokus på säck tunneln som vi haft problem med innan.

Satte honom framför tunneln, lyfte upp den och kallade. Gjorde om ett par gånger, lyfte mindre för varje gång och tillslut kunde han springa igenom hela utan hjälp. Det om något visar att hårt arbete lönar sig!

Förutom det så gjorde vi även en mindre bana där vi testade att göra både blind byten och framför byten. Körde två rundor och båda känndes riktigt bra. Vi satte hela båda gångerna och han var verkligen med på noterna hela tiden. Från att ha flamsat och tramsat i början. Grym känsla!

Han & jag mot världen <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>