Dagens B – day girl!

Känner mig kanske inte lika peppig och glad som rubriken idag, men that’s life. Har hänt massor i mitt liv dem senaste dagarna, som jag inte tänker gå in vidare på. Det är och har varit otroligt jobbigt på många plan och min tillvaro har hunnit rasera och kastats om på bara en vecka.

Men idag var det extra jobbigt. Ingenting har känts riktigt bra och jag har vridit och vänt på dom 1000 tankar som jagat mig hela dagen och halva natten. Tänkt och tänkt om. Fått alldeles för lite sömn, och haft alldeles för många bollar i luften på samma gång. Det blir för mycket tillslut, jag är trots allt bara människa. Ingenting annat.

Det kommer bli lättare och det kommer bli bättre, så småningom. Såren kommer läka och ärren finnas kvar. Men det kommer att ta tid. Så mycket vet jag.

Avslutar lite roligare, för denna donnan blir nämligen 15 år idag. Världens Bästa vän och grym på alla sätt och vis. Tänker inte skriva någon novell, för du vet redan hur mycket du betyder för mig. Ha nu en fortsatt grym dag , laaave u a lot<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>