Helg next

Det är fredag och livet rullar på. Allt fortsätter som vanligt trots att det känns att hela tillvaron har stannat.

Men jag har bestämt mig. Jag tänker inte ge mig denna gången, låta något sänka mig och ta övertag om mitt liv. Tiden får läka såren och undertiden ska jag resa mig starkare än någonsin. Låta det bli min drivkraft istället för ankare.

Från och med nu så ska jag bara fokusera på saker som får mig att må bra. Omge mig med personer som ger mig energi och se till att komma ett steg närmare mina mål och drömmar för varje dag.

Men det viktigaste är nog ändå att stanna upp i stunden och njuta. Ta vara på det man har i stunden liksom, sen kvittar det om det är en lång promenad bara Cookie och jag eller en lugn fredagsmorgon i stallet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>