Vårkänsla deluxe

Idag har solen lyst hela dagen, fåglarna kvittrat och det har varit sådär ”nästan” varmt. Inte så att man kan gå i tunnare kläder, men så att vinterjackan ändå blir för varm.

Vi har haft årets grillpremiär, Cookie och jag har tränat agility och sen har Maja (min kompis) varit här en stund i eftermiddags. Spontant och kravlöst, känns verkligen att våren är påväg. Så härligt.

Just nu sitter vi framför en framför en film som jag bara ska se klart, sen efter det så ska jag göra mig iordning och sova. Länge sen jag var så trött.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>