April, april?

Idag har det verkligen kännts som sommar, solen har lyst för fullt hela dagen och som mest har vi haft 19 grader. Vilket är helt sjukt i April, men jag klagar inte – tvärtom.

Jag och Cookie har gått långa promenader, njutit av solen och av ledigheten. Och sen när vi hade tid över så passade jag och Hanna på att sola. Så mysigt, tror vi sola i över 3h haha… Men det är inte varje dag man kan läsa sin läxa i en solstol 😉

Sen nu ikväll har Farmor varit här på middag, vi har ätit grillat, pratat och bara haft det mysigt. Ett bra avslut på en bra helg.

Förresten, vad tycker ni om min nya header? Maja har tagit bilden och jag tycker att den blev asball, speciellt i svartvit. Lite kontrast mot solnedgången jag hade innan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>