Måndagspeppen

Börjar veckan med ett hej ifrån sjukstugan! En sådär peppig och positiv start på veckan känner jag, men så är verkligheten idag.

Det är sol ute, varmt och trots det har jag frusit som en galning. Haft en fruktansvärd frossa. Frusit i ena sekunden och svettats i nästa. Så jobbigt, knappt sovit något inatt heller pågrund av det.

Så min förmiddag har iprincip bara gått ut på att sova, var verkligen så trött. Helt sinnes. Men har förmodligen hjälpt, för efter lunch kände jag mig bättre. Så då passade jag och Cookie på att köra lite slalom i trädgården.

Blev ett pass på totalt 15 min tror jag, absolut inte mer. Men han var så duktig, först körde vi 6st pinnar (som vi kört innan) och sen efter ett tag lade vi till 2st till. Blev ingen skillnad, han skötte det så bra. Dagens 🌟

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>