Vissa tisdagseftermiddagar är bättre än andra

Idag har spenderat jag spenderat min eftermiddag i stan tillsammans med Frida. Vi har fikat på espressohouse, snackat och strosat runt i massa butiker. Så mysigt. Lite lyxigt att kunna träffas mitt i veckan trots att man bor så långt ifrån varandra.

Tycker dagen som hel het har varit jättebra. Träningen imorse gick super och Robban hoppade jättefint. Vi skrittade fram ute och vädret var verkligen så härligt. Hästarna var jättenöjda och vi jobbade ordentligt med gas och brom som uppvärmning. Han blev liksom kvick och med redan från början.

Sen så hoppade vi, en linje med två bommar. Ökade och kortade galoppssprång. Vi jobbade med olika höjd på hinderna och jag märker verkligen att han skärper sig ju högre det blir. Är det för lågt så blir han lite ”meeen pallaaa”, tjurig tonåring deluxe haha 😉

Kontraster i livet, 15:30/ 7:30

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>