Hej igen

Hej på er och ursäkta för veckans minst sagt dåliga uppdatering, men det märks verkligen att det är sista terminen i nian just nu om man säger så.

Skolan denna veckan har varit KAOS. Haft läxor varje dag och två nationella prov på det. Nästa vecka samma sak. Prov, läxor och ännu mera prov. Och utöver alltihop så håller vi även på att planera för att kunna göra en sista klassresa ihop. Försäljningar som ska genomföras och massa energi som läggs bara på det.

Tiden går verkligen så fort, mindre än två månader kvar av grundskolan och då är inte en lovdagarna inräknade. Vemodigt att men samtidigt så skönt. Blir ett nytt kapitel i livet med nya möjligheter. Imorgon får vi dessutom vår preliminärantagning till gymnasiet, bara det…

Om en stund kommer Frida hit så eftermiddagen spenderar jag med tillsammans med henne. Snacka massa och hitta på nåt kul, bra lördag <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>