Idag

Åt vi kvällsmat utomhus. Köpte med oss pizza, kebab och åkte ner till havet. Vädret var så härligt och det var så mysigt att bara kunna sitta där, sola och äta.

Lite vardags lyx en torsdag sådär, gäller att ta till vara på vädret när det som nu. Tiden går så otroligt snabbt, och att ha 25c flera veckor i sträck är knappast något vi i Skåne är bortskämt med vanligtvis. Vilket kanske också gör att man uppskattar det lite extra när det väl blir så.

Men om det är något vi däremot är bortskämda med så är det havet. Att ha det så nära. Känns så surrealistiskt varenda gång man hör om någon aldrig sett havet. Även om jag vet att det är extremt många som inte har det. Speciellt eftersom jag själv alltid haft det 15 minuter bort liksom.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>